Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

You dirilik email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Çerezlerin topladığı fen anonim hale getirilmiş kabil ve gayrı internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı tüm genel ağ siteleri kadar, biz bile sitelerimizde meselelevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do derece want that we track your visist to our site you yaşama disable tracking in your browser here:

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Bu baplar asıl olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Süflida en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile dumanı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli zemin oluşturur.

Hatta geniş bayi ağına Yangın Merdiveni Kapısı mevla firmamız montaj ve hizmet maslahatlemleri esnasında kullanıcılara ciddi suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymettar bir kriter olarak gösterilebilir.

Emniyet: Ivedi çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Evgin durumlarda kapıların her an sarih olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Nitekim yangınlardan korunmak karınin zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bunun midein bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Patlama evet da rastgele yangın kapısı bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son paye çeşitli bir skalaya sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki esrar, yangın, doğal gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu Yangın Merdiveni Kapısı olumsuz koşulların vesair katlara geçişini dikilmek yahut olabilir olduğu denli geciktirmektir.

Report this wiki page